Diskuse

Proces monster

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

chodovar

15. 5. 2010 15:06
Máte pravdu

naše média mají zajímavou vlastnost - některé vybrané kauzy umí ve svém zpravodajství přehnat natolik, že dokážou pravý opak, totiž lidem je neuvěřitelně zošklivit a znechutit.

0 0
možnosti

Petr Štěpán

15. 5. 2010 17:54
Re: Máte pravdu

Je to bohužel tak.

0 0
možnosti

pá_ja

14. 5. 2010 13:35
souhlas

ještě bych doplnil další, podle mne uměle vytvořenou kulisu obrovské nebezpečnosti obžalovaných a to přítomností speciální jednotky policie nebo vězeňské služby v neprůstřelných vestách a se samopaly.

ti kluci mají strach a silně pochybuji, že se tady někdo najde, kdo by je chtěl osvobodit, natož aby se osvobozovali sami.

Ale když z nich udělat zrůdy, tak totálně!

0 0
možnosti

Petr Štěpán

15. 5. 2010 17:53
Re: souhlas

Jo, to je možná taky trochu příliš. Ale mám dojem, že se to dělá vcelku běžně.

0 0
možnosti

milanalois

13. 5. 2010 18:34
Nejvíc nacisticky se chovají novináři.

Novináři jsou dnes horší než za Goebelse i za Slánského.

Takové štvavosti nedosáhl český tisk ani v dobách největšího totalitního útisku.

0 0
možnosti

Amoniak

13. 5. 2010 21:39
Re: Nejvíc nacisticky se chovají novináři.

Trénink z dob totalitních má hluboké kořeny. Jen je zapotřebí trošku obměnit slovník a jedeme dál. Věrní pejsci za to dostanou pamlsek a pochvalu od pána.

0 0
možnosti

Ruda Pivrnec

13. 5. 2010 17:56
Pravda tak na 50%

Více vašemu článku nedávám. On ten zájem médií je k něčemu dobrý. Útok nastal loni a kdyby o něm média neinformovala furt dokola, pak by dnes naprostá většina lidí ani nevěděla, o co vlastně šlo. To je ten problém. Spousta lidí by si tak možná myslela, že obžalovaní jsou vlastně jen chudáci mladí kluci, kteří ten čin považovali za nevinný žert. A Natálku je též nutné ukazovat, aby bylo zcela jasně vidět, kam taková nesmyslná zášť vede.  

0 0
možnosti

Amoniak

13. 5. 2010 21:37
Re: Pravda tak na 50%

A Vy máte pocit že šlo o něco tak vyjímečného aby nám to bylo servírováno s takovou intenzitou? Prostě jeden z mnoha trestných činů po kterých tu zůstane někdo s trvalými následky. Číslo ve statistice, nic víc.

Jenže zrovna tenhle případ se někomu hodí do politického boje proti těm co jsou nálepkováni jako "pravicoví extrémisté". 

0 0
možnosti

Vikina

13. 5. 2010 17:46
souhlas s článkem

novináři zjevně nejsou s to ani popsat průběh procesu (mám pocit, že to píšou někde v hospodě) a vypomáhají si kravinami - viz tvrzení, že původně pospolitá grupa se rozpadla a nyní každý shazuje každého. Jak asi shazují ostatní ti dva, co odmítli vůbec vypovídat, to takové hloupé novinářské makovici nikdy nedojde (a divákům - pouhým nemyslícím konzumentům - taky ne).

Vrcholem všeho je soustavné spojování těchto individuí s DS - skuteční členové DS utvořili nanejvýš občanské hlídky, které dohlížely na to, aby cikánské gangy nepřepadaly děti, jdoucí do školy. A i tahle naprosto záslužná a chvályhodná činnost byla médii dehonestována. Nakonec stranu pro jistotu zakázali - ne proto, že by získala nějak moc procent, ale už samotná skutečnost, že by jí dalo hlas třeba 7 % voličů, byl pro naše samovládce nepřípustné (časem by se totiž lidé nakonec mohli domluvit na tom, jak ty zdejší zločince vyhnat od koryt).

0 0
možnosti

Petr Štěpán

15. 5. 2010 17:50
Re: souhlas s článkem

Tak spojitost s DS tam určitě byla, i když podle záběr v TV měli dokumenty AN (kteří se nedávno od DS "odtrhli").

Já DS zrovna dvakrát neopěvuji, jelikož není ničím jiným, než neonacistickou stranou, která se snaží vypadat nacionalisticky. Už se poučili, u DS šlo ukázat přímo na články a fotografie, které byly spojené s nacismem, u DSSS si o dost více hlídají symboliku. Nadále jsou v tom stejní lidi...

0 0
možnosti

politik,tvůj pán

13. 5. 2010 17:44
jistě

Víte,80% lidí dnes slepě věří,že to co se jim řekne v televizi nebo napíše v novinách je prostě pravda.Oněch 80% lidí totiž slepě věří,že žijeme ve svobodné demokracii a mají pocit,že jim přece nemůže nikdo lhát.

Realita je taková,že z tzv. seriózních medií se stal showbyznys.Je jedno jestli to jsou lži a dezinformace,ale hlavně že se to prodává.A oněch 80% to samozřejmě s radostí konzumuje.

Pak se nelze divit tomu co píšete.Media jsou divadlo pro lůzu,aby žila v iluzi.Proč myslíte,že máme ve zprávách tolik nehod,vražd atd.Proč se v televizi díváme na skutečně hloupou a nesmyslnou popcorn zábavu.Proč je všude kolem tolik pozlacené bídy a falešného pocitu štěstí.Z jediného důvodu.Aby lidi otupěli a moc nemuseli myslet.

Ve Vítkovském případu je jedinou obětí Natálka.Po fyzické stránce se na ni podepsal oheň,po psychické stránce mediální byznys,který ji jako trofej vláčí v hlavních zpravodajských relacích a dosazuje ji do svých příběhů pro plebs.

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2438x
Chtěl bych přispět do diskuse o Evropě.